Få ro i maven med en serviceaftale,
der passer til din virksomhed.

Når vi har udviklet din WordPress hjemmeside eller webshop, så vil du blive tilbudt en supportaftale der passer til dine behov. Supportaftalen sørger for, at din hjemmeside holdes sikker og teknisk opdateret. På den måde er du sikret, at du ikke bliver hacket og at din WordPress hjemmeside altid er teknisk vedligeholdt.

Fra kun

200,-

månedligt ex moms

Derfor bør du benytte én af vores serviceaftaler

Ved at have en WordPress serviceaftale hos os, så er det vores fornemmeste opgave at yde hurtig support og sørge for, at din hjemmeside/webshop fungerer optimalt og sikkert. Vi sørger samtidig for at alle ændringer og nye tiltag bliver udført til punkt og prikke – også i forhold til både SEO, hastighed og det visuelle.

Skulle der opstå problemer eller har du brug for løbende hjælp til hjemmesiden/webshoppen, så er det inkluderet i 2 af vores 3 serviceaftaler. Basis-pakken er udelukkende teknisk og sikkerhedsvedligeholdelse, mens de 2 større pakker også inkluderer lidt gratis hjælp hver måned.

Du er velkommen til at kontakte os angående serviceaftale, såfremt du har fået designet og udviklet en hjemmeside hos os.

Vi sørger for at svare dig hurtigt på dine spørgsmål, og løser hurtigt og effektivt mindre serviceopgaver når de dukker op.

En god pakke er første skridt på vejen

Basis

Pris: 200,- månedligt ex moms

Standard

Pris: 400,- månedligt ex moms

Premium

Pris: 720,- månedligt ex moms

Er du klar til en indledende snak?

Fortæl os om dine ønsker og modtag et skræddersyet tilbud.

Alt hvad du skal gøre, er, at udfylde formularen også vil vi kontakte dig inden for 48 timer.